WEEKPAS AANVRAGEN

SMC FITNESS,
NIET ZOMAAR EEN SPORTSCHOOL

Bij het SMC Fitness staat persoonlijk contact met de klant centraal. Elk niveau sporter kan bij ons terecht of u nu een beginnende of een ervaren sporter bent. Als klant traint u bij ons met hoogwaardige apparatuur en gewichten van het merk Technogym. Het SMC Fitness biedt cardio & fitness, groepslessen en personal training aan met daarbij voedingsadvies. Omdat verantwoord sporten voor ons belangrijk is, is er altijd gediplomeerd personeel aanwezig. Daarnaast zijn er ook zeer ervaren fysiotherapeuten met verschillende specialisaties aanwezig.

 

Ons motto luidt niet voor niets:

“Gezond worden, beter blijven.”

VRAAG SNEL
EEN GRATIS
WEEKPAS AAN

SMC Fitness is de kwaliteitssportschool in de Zaanstreek, met èchte aandacht. In een rustige omgeving kan je sporten op jouw manier, op de nieuwste apparatuur. Vraag een gratis weekpas en ervaar zelf hoe fijn sporten bij SMC is.

 

  • Altijd deskundige begeleiding van echte specialisten en therapeuten
  • Rustige omgeving zonder harde muziek, dus ideaal voor serieuze sporters
  • De beste apparatuur en een scherp tarief
AANVRAAG WEEKPAS

DE LIDMAATSCHAPSTEST

Om een indruk te krijgen van uw wensen en verwachtingen kunt u hieronder een lidmaatschapstest invullen. Wij nemen dan contact op om een en ander te bespreken en om direct tot een programma op maat te komen.

LIDMAATSCHAPTEST FORMULIER

PERSONAL TRAINING

Bij SMC fitness is er ook de mogelijkheid om met een personal trainer te sporten. Personal training is een vorm van training waarbij een trainer je helpt om een gezonde leefstijl te hanteren, waarbij sport en ook voeding gecombineerd worden in het dagelijks leven. Om je eigen persoonlijke doelen te behalen, zodat je fitter en zelfverzekerder kan genieten van het leven stelt de trainer een persoonlijk en uniek schema op welke samen met hem of haar uitgevoerd wordt.

PERSONAL TRAINING