WEEKPAS AANVRAGEN

PERSONAL TRAINING

Bij SMC fitness is er ook de mogelijkheid om met een personal trainer te sporten. Personal training is een vorm van training waarbij een trainer je helpt om een gezonde leefstijl te hanteren, waarbij sport en ook voeding gecombineerd worden in het dagelijks leven. Om je eigen persoonlijke doelen te behalen, zodat je fitter en zelfverzekerder kan genieten van het leven stelt de trainer een persoonlijk en uniek schema op welke samen met hem of haar uitgevoerd wordt.

 

 

Training

Het lichaam wordt getraind middels samengestelde oefeningen. Hierdoor worden alle elementen van fysieke fitheid aangepakt. Deze elementen zijn uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, snelheid en coordinatie. De intensiteit van elke training wordt aangepast aan de persoonlijke vermogens van de klant, we streven ernaar om deze zo hoog mogelijk te maken. De hartslag wordt continu geprikkeld waardoor meer calorieen verbrand worden en grenzen worden verlegd.

Voeding

Sporten maakt deel uit van de progressie die we willen bewerkstelligen, voeding maakt voor een veel groter deel uit. We streven ernaar dat er een voedingspatroon gevonden wordt wat makkelijk voor een langere tijd vol te houden is. Het liefst een leven lang. Geen ingewikkelde dieten dus maar een uitgebalanceerde mix van de macronutrienten, eiwitten, koolhydraten en vetten.

 

Bewustwording

We zullen continu onze kennis over het lichaam blijven delen. Als je op de hoogte bent van de lichamelijke processen zal het behalen van je persoonlijke doelstelling makkelijker te realiseren zijn.

 

Maak vrijblijvend een afspraak bij 1 van onze personal trainers.